PRODUSE FUNERARE

De ce funerare cristinik?

Pentru că suntem alături de dumneavoastră în momentele cele mai grele.

Suntem transparenți, avem prețuri corecte și produse de calitate.

Avem pachete funerare la cele mai accesibile prețuri de pe piața.

Sicrie

Oferim o gamă variată de sicrie, de la cele mai simple până la cele cu adevărat elaborate, potrivite pentru înmormantare. Recunoaștem că, pentru unii oameni, alegerea unui sicriu poate fi stresantă, așa că vă putem consilia pentru a face cea mai bună alegere pentru persoanele dragi trecute în neființă.

Suntem pregătiți să ne ocupam în mod responsabil de această parte a organizarii înmormântării și vă suntem la îndemână pentru a vă răspunde la orice întrebre pe care o aveți, pentru a vă ușura alegerea.

Cruci Funerare

Monumentul funerar/crucea funerară este un tribut veșnic pentru persoana dragă decedată. Din acest motiv, o piatră de mormant, peste toate celelalte achiziții, trebuie să fie de cea mai buna calitate, rezistând peste timp. Experiența noastră, designul și garanția se adaugă la calitatea care a facut din Funerare Cristinik una dintre cele mai căutate agenții de servicii funerare din Roșiorii de Vede.

Aranjamente Florale

Onorați viața unui prieten sau a unui membru al familiei cu un ultim dar format din aranjamente florale de la Funerare Cristinik. Trimiterea coroanelor funerare sau a florilor pentru a vă exprima condoleanțele la înmormântarea unei persoane dragi este o tradiție onorabilă.

Suntem la dispoziția dumneavoastră dacă aveți nevoie de sfaturi cu privire la aranjamente florale funerare și alte obiecte personalizate cu ajutorul cărora le plătiți un ultim omagiu demn persoanelor trecute în neființă.

Accesorii Funerare

Pe lângă sicriu, protocolul de înmormântare necesită, de asemenea, diferite accesorii funerare. Pentru că ne dorim să vă sprijinim pe parcursul acestor momente, Funerare Cristinik din Roșiorii de Vede pune la dispoziția dumneavoastră tot ce aveți nevoie ca accesorii funerare.

Oferim de asemenea și consiliere pentru alegerea accesoriilor adecvate pentru ceremonie. Nu ezitați să ne contactați!